کباب پز اتوماتیک زرین شیدپخت یکی از پر طرفدارترین کبابپز های اتوماتیک است. کباب پز اتوماتیک زرین با ظرفیت 700 سیخ در ساعت پاسخ گوی نیاز اکثر مشتریان است.

 

 

مشخصات کباب پز اتوماتیک زرین شیدپخت

  1. ظرفیت پخت 700 سیخ کوبیده در ساعت
  2. کنترل یکنواخت درجه حرارت
  3. راندمان بالای سوخت و هزینه گاز پایین
  4. عدم نیاز به آشپز ماهر
  5. عدم ایجاد دود
  6. امکان پخت انواع کباب، جوجه، کباب برگ، چنجه و
  7. بدنه تمام استیل
  8. استفاده از سرامیک های نسوز Apogee کانادا
  9. استفاده از اینورتر (Drive) و موتور مرغوب
  10. استفاده از برق 220 ولت تک فاز

 

نحوه عملکرد کباب پز تابشی اتوماتیک

کباب پز تابشی بدون دود اتوماتیک به نحوی طراحی و ساخته شده که جهت حرکت سیخ های کباب در هنگام ورود به کباب پز، خلاف جهت حرکت حرارت می باشد بدین ترتیب که سیخ ها در بخش ورودی دستگاه بر روی قلاب های مخصوص قرار گرفته و گوشت خام که دارای درجه حرارت محیط می باشد، در هنگام ورود به کباب پز وارد داغ ترین نقطه کباب پز میشود و بواسطه انتقال حرارت سریع یک لایه سخت روی کباب تشکیل می گردد. این لایه مانع خروج رطوبت، تیامین یا ویتامین ب و سایر مواد مغذی و معطر از کباب می گردد. در ادامه کبابها وارد نواحی با درجه حرارت پائین تر می گردد و در نتیجه حرارت با یک گرادیان یا شیب حرارتی ثابت و یکنواخت از سطح داغ کباب به داخل آن منتقل شده و موجب پخت کامل یا مغز پخت و یکنواخت کباب می گردد. لذا این روش موجب بالا بودن کیفیت غذایی کباب پخته شده با کباب پز تابشی شیدپخت می شود. در نهایت کباب های پخته شده بطور اتوماتیک بدون دخالت کارگر در سینی خروجی تخلیه می گردد.

انواع کباب های قابل پخت با کباب پز تابشی زرین

  1. کباب کوبیده 35 سانتی
  2. جوجه کباب
  3. کباب برگ
  4. کباب سلطانی
  5. کباب بختیاری

 

 

ظرفیت پخت - مدل زرین

کباب پز تابشی اتوماتیک مدل زرین توانایی پخت 700 سیخ کوبیده و یا 300 سیخ جوجه در ساعت را دارد. سرعت بالای پخت و شمارشگر سیخ ها بر روی تابلو هوشمند دستگاه،  برنامه ریزی و مدیریت  امور آشپزخانه در رستوران ها، تالار های پذیرایی و آشپزخانه های صنعتی و را آسان تر می نماید.

 

 

 

نحوه عملکرد کباب پز تابشی اتوماتیک

کباب پز تابشی بدون دود اتوماتیک به نحوی طراحی و ساخته شده که جهت حرکت سیخ های کباب در هنگام ورود به کباب پز ، خلاف جهت حرکت حرارت می باشد بدین ترتیب که سیخ ها در بخش ورودی دستگاه بر روی قلاب های مخصوص قرار گرفته و گوشت خام که دارای درجه حرارت محیط می باشد، در هنگام ورود به کباب پز  وارد داغ ترین نقطه کباب پز میشود و بواسطه انتقال حرارت سریع یک لایه سخت روی کباب تشکیل می گردد. این لایه مانع خروج رطوبت ، تیامین یا ویتامین ب و سایر مواد مغذی و معطر از کباب می گردد

.
کباب در حین فرآیند پخت وارد نواحی با درجه حرارت پائین تر می گردد و در نتیجه حرارت با یک گرادیان یا شیب حرارتی ثابت و یکنواخت از سطح داغ کباب به داخل آن منتقل شده و موجب پخت کامل یا مغز پخت و یکنواخت کباب می گردد. لذا این روش موجب بالا بودن کیفیت غذایی کباب پخته شده با کباب پز تابشی شیدپخت می شود. و در نهایت کباب های پخته شده بطور اتوماتیک از دستگاه در سینی خروجی تخلیه می گردد.

 

 

 

قابلیت پخت انواع کباب

انواع کباب کوبیده، برگ، قفقازی، سلطانی ، جوجه توسط کباب پز تابشی اتوماتیک کباب پز تابشی اتوماتیک زرینطبخ میگردد. در مدل های عریض، پخت کباب ها بطول 50 سانتیمتر نیز امکان پذیر است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کباب ,اتوماتیک ,حرارت ,تابشی ,گردد ,زرین ,تابشی اتوماتیک ,درجه حرارت ,هنگام ورود ,اتوماتیک زرین ,انواع کباب ,سینی خروجی تخلیه ,بودن کیفیت غذایی ,درجه حرارت پائین ,بواسطه انتقال حرارت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یه دنیا حرف نپخته لوازم قنادی بهروز دفتر هذیان تب عشق وبگردی اخبار پارسه مدرسه شاد تولیدات چوبی حمیدرضا و عیال دانلود آهنگ جدید وبلاگ اطلاع رسانی فروشگاه اینترنتی اپو